П`ятниця, 03.05.2024, 23:49Вітаю Вас Гість

Фабрика зірок 3 та Україна сльозам не вірить


Головна » 2010 » Листопад » 8 » Шоу залишив Дмитро Толочко
18:22
Шоу залишив Дмитро Толочко
Нагадаємо, що тиждень тому у номінацію на виліт потрапили конкурсанти, які виступали у дуеті: Маша Собко та Дмитро Толочко. Весь тиждень вони готували сольні номери та чекали вердикту глядачів.

Підсумки голосування глядачів, які були оголошені вчора, виявилися невтішні для Толочко: саме він покинув проект.
 
 У той же день були названі наступні кандидати на вибування. Їх виявилося не три, як звичайно, а чотири! Причому один з них став відомий ще до початку шоу. Це Павло Алдошин, що потрапив у номінацію через свій обурливий учинок. Він виїхав з акторського будинку, пообіцявши повернутися через кілька годин. И... зник. Організатори збилися з ніг, адміністратори акторського будинку навіть звернулися до міліції.

Але "пропажа" з'явилася сама - як ні в чому не бувало. За таке свавілля творчий продюсер Костянтин Меладзе позбавив Пашу права виступу. А це означало, що він автоматично потрапив у номінанти.

Так що в неділю, поки йшла генеральна репетиція, Алдошин сидів у залі для глядачів. І за навмисною байдужністю намагався сховати свої переживання. Але коли на сцену вийшли Аня Сергєєва й Дмитро Каднай (з початку планувалося, що дівчина буде виступати з Пашею), Алдошин не витримав: сидячи в залі, він підспівував і навіть пританцьовував.
 
За підсумками оцінок журі, крім Алдошина, у числі кандидатів на вибування виявилися Володимир Кожевніков, Саша Єгорова та Настя Блажчук. Творчий продюсер шоу врятував Настю Блажчук. У глядачів є цілий тиждень, щоб вирішити, хто з номінантів: Саша Єгорова, Вова Кожевніков або Павло Алдошин, залишить проект.

Категорія: Україна сльоза не вірить | Переглядів: 845 | Додав: oskar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Користувачі
Новини
Україна сльоза не вірить [24]
Фабрика Суперфінал [12]
Фабрика зірок 3 [19]
Новини та фото [1]
Обговорення фабрикантів [0]
Фото проектів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0