Субота, 04.05.2024, 03:27Вітаю Вас Гість

Фабрика зірок 3 та Україна сльозам не вірить


Новини

Останнi новини
Зірковий дім залишився без Павла Лі та Люби Юнак
26.10.2009  
Учора зі слізьми на очах "фабриканти" попрощалися з людьми, що вже встигли стати для них рідними.

София Ротару приехала, несмотря на простуду
26.10.2009  
Впервые за историю “Фабрики зірок” на сцене проекта выступила легенда украинской и российской эстрады – София Ротару.

“БиС” - Артему Меху: “Не волнуйся!”
26.10.2009  
Очень внимательно отнеслись к Артему Меху, с которым им предстояло выступать, и парни из группы “БиС”. Еще бы! Ведь Влад и Дима хорошо помнят свои “фабричные” волнения и тревоги (в прошлом парни – участники российского проекта “Фабрика звезд”).

“Пара Нормальных” + Таня Воржева = “Любовный треугольник”
26.10.2009  
Тане Воржевой прямо на сцене пришлось пережить… бурный скандал и даже поучаствовать… в драке! Именно такой была постановка для выступления Тани с группой “Пара Нормальных”.

Дарвин “болел” за Любу Юнак!
26.10.2009  
Среди зрителей “Фабрики зірок 3” оказался и выпускник второго сезона шоу – Влад Дарвин, запомнившийся зрителям как автор талантливых песен.

"Фабриканти" хвилюються за Артема Меха
23.10.2009  
Спостерігаючи, як репетирує Артем, фабриканти трохи стривожилися. Їх засмутило те, як хлопець танцює.

Чирва та Філіппов репетирують навіть у хвилини відпочинку
23.10.2009  
На фінальній репетиції першого гала-концерту "фабриканти" згадали й про домашнє завдання викладача танців Гліба Григор'єва. На занятті в хлопців ніяк не виходив рух "метелик". І педагог попросив хлопців повторювати його у вільний час самостійно.

"Фабриканти" влаштовують музичні паузи
23.10.2009  
У перервах між репетиціями концертних номерів молоді люди п'ють гарячий чай, обговорюють постановки та - знову співають.

Свято триває!
23.10.2009  
День народження Андрія Філіппова вчора святкували до пізнього вечора. Спершу його привітав сусід по кімнаті Віталій Чирва, потім Олексій Матіас намалював його портрет, Аліна Астровська подарувала метелика, викладач танців Гліб Григор'єв приніс два торти, які "фабриканти" швидко з'їли.

"Фабриканти" не хочуть бути "борцями сумо"
23.10.2009  
У мешканців Зіркового дому - генеральна репетиція. Вони на цілий день покинули "фабричне" житло: сьогодні вони репетирують не в спортзалі, а на сцені – тій самій, на якій будуть виступати в цю неділю.

"Души меня, Аня!"
23.10.2009  
... кричала Таня Воржева солістці гурту "Пара Нормальних". Над постановкою номеру до пісні "Скандал", Олена Коляденко разом із "фабриканткою" та Анею Добридневою працювали кілька годин.

У Зірковому домі побувала Гайтана
22.10.2009  
Співачка приїхала на репетицію її спільного номеру з Ерікою. Близько години "фабрикантка" та зірка працювали над постановкою до пісні "Люби, люби", котру вони разом виконуватимуть на недільному гала-концерті.

До Зіркового дому приїхали стилісти
22.10.2009  
Музичний продюсер "Фабрики зірок-3" Костянтин Меладзе контролював кожен крок перукарів та візажистів.

В Андрія Філіппова день народження!
22.10.2009  
Сьогодні "фабрикантові" виповнилося 23. Вранці Андрія вже встиг привітати сусід по кімнаті Віталій Чирва. Уже відомий художник Зіркового дому Олексій Матіас намалював для Філіппова його портрет.

"Фабриканти" навчалися танцювати "метелика"
22.10.2009  
Урок танців із Глібом Григор'євим мешканці Зіркового дому чекають, як свята. Кажуть, що заняття Гліба - це власне те, що їм потрібно.

Еріка спізнилася на урок танців
22.10.2009  
До спортзали, де у "фабрикантів" проходять уроки пластики й танців, Еріка прийшла через 20 хвилин після початку уроку танців.

Викладач вокалу вчила "фабрикантку" "спокушати"
22.10.2009  
- Запомни, Санта, ты должна петь с мыслью: “Я самая красивая! Вы все должны быть у моих ног!”, - на уроці вокалу наставляла Наталя Єфименко. – Войди в образ. Бери зрителя обаянием и шармом. А ну-ка, еще раз спой.

"Фабриканти" попросили Єфросиніну привести до Зіркового дому дочку... а Доманського - позичити мобільний
21.10.2009  
Сьогодні Зірковий дім відвідали ведучі "Фабрики зірок-3" Маша Єфросиніна та Андрій Доманський. Як сказали самі ведучі, вони приїхали спеціально для того, щоб обговорити із хлопцями та дівчатами їхній недільний виступ на гала-концерті.

Останнi новини
У Зірковому домі визначився "головний працелюб"
21.10.2009  
На думку "фабрикантів", нею стала Єва Бушміна. На танцях, фітнесі, пластиці та іншим заняттях Єва працює, що називається, "до останку".

Сабріна страждає на безсоння
21.10.2009  
"Фабрикантка" лягає спати не раніше 3-х ночі. - До “Фабрики зірок-3” я жила в общежитии от университета, в котором учусь, и отбоя в 11 вечера, как в Звездном доме, там не было, - ділиться Сабріна.

У Колі Сергі з'явилося нове захоплення!
21.10.2009  
"Фабрикант" узявся за написання дитячих віршів. - Я уже написал два, - хизується Микола. – Слава Богу, воображения хватает! Почему детские? Да потому, что хочется делать что-то и для детей, а не только для взрослых песни писать.

"Фабриканти" напилися "отрути"!
21.10.2009  
Поспішаємо запевнити, що ніхто з мешканців Зіркового дому не постраждав. Випити "отрути" їм запропонував викладач із пластики Олександр Павлін. Та й то - лише в уяві.

Вася Нагірняк написав пісню
20.10.2009  
Композицію за назвою "Любов - війна" він мріє виконати на одному з гала-концертів "Фабрики зірок-3".

Стас Шурінс отримав догану
20.10.2009  
Сьогодні на урок танців Стас прийшов дещо не у формі. Видно було, що "фабрикантові" ледь-ледь давалися завдання викладача.

У Насті Пліс крепатура
20.10.2009  
Учора Настя настільки ретельно займалася на уроці фітнесу, що заробила собі крепатуру. Сьогодні на уроці танців "фабрикантка" спочатку, звісно, намагалася робити якусь легку розминку, але коли справа дійшла до різких рухів, вирішила не мучити себе та трохи відпочити.

У Зірковому домі визначили найсексуальнішого "фабриканта"
20.10.2009  
Їм виявився номінант Павло Лі. Урок танців у Зірковому домі сьогодні тривав близько двох годин.

"Фабриканти" зустрічають Костянтина Меладзе оплесками
20.10.2009  
Аби потрапити до музичної студії, музичному продюсерові проекту "Фабрика зірок-3" необхідно пройти через спортзал.

До першого гала-концерту номінанти на "виліт" готуються, не шкодуючи сил
20.10.2009  
Вони не лише ходять на всі заняття, які зазначені в розкладі, не дозволяючи собі спізнюватися навіть на 5 хвилин, але й беруть додаткові уроки.

Санта дає уроки розтяжки
19.10.2009  
"Фабрикантка" допомагає викладачеві з фітнесу. Заняття у спортивній залі для дівчини розпочинаються з розтягування, пізніше - качання пресу та піднімання гантель.

Стасу Шурінсу подобається Сабріна
19.10.2009  
Про це "фабрикант" зізнався на уроці акторської майстерності. - Стас, тебе нравится эта девушка? - показуючи на Сабріну, поцікавився викладач акторської майстерності Лариса Смушкова.

"Фабриканти" грали у сім’ю
19.10.2009  
На уроці акторської майстерності Аліна Астровська та Микола Серга зображували подружню пару.

Аліна Астровська відсвяткувала день народження у Зірковому домі!
19.10.2009  
Із 20-річчям "фабрикантку" вчора привітали усі учасники "Фабрики зірок-3" (Новий канал), музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе, батьки та чоловік

Оголошено другу пару претендентів на одне "фабричне" місце!
19.10.2009  
Нагадаємо, що цьогоріч у Зірковому домі оселилося не 16, а 18 учасників "Фабрики зірок-3" (Новий канал). Справа в тому, що члени журі так і не змогли визначитися, хто із чотирьох номінантів, що викликали численні суперечки, більше гідний місця у проекті.

Настя Приходько шукає у Артема Меха чоловіче начало
16.10.2009  
Наступного дня після того, як "фабриканти" довідалися, з ким із артистів співатимуть на першому гала-концерті проекту, вони почали активно готуватися до виступу.

"Джолі" заплуталася у чоловіках
16.10.2009  
Тетяна Воржева, що ще під час кастингів проекту отримала прізвисько "Джолі" через приголомшливу подібність із відомою голівудською акторкою, намагається розібратися у стосунках із чоловічою половиною населення Зіркового дому.

Піскарьова "приперла" "фабрикантів" до стінки
16.10.2009  
На уроці вокалу викладач Тетяна Піскарьова, аби домогтися від учнів потрібного звуку, змусила їх співати, притулившись животом до стінки.

Костянтин Меладзе "подарував" Матіасу "Віа Гру"
16.10.2009  
Перші кілька днів життя у Зірковому домі "фабриканти" провели у напруженій роботі над своїм вокалом, хореографією та акторською майстерністю.

Костянтин Меладзе стежить за чистотою Зіркового дому
16.10.2009  
Музичний продюсер проекту контролює не лише процес підготовки "фабрикантів" до майбутнього гала-концерту. Він уважно стежить за всім, що роблять учасники проекту і просить посвячувати його в усі проблеми, з якими зіштовхуються хлопці та дівчата.
"Фабрикант" намалював портрет Костянтина Меладзе
21.10.2009  
Над малюнком Олексій Матіас працював кілька днів. Як розповів Олексій, малювати він навчився сам. До спеціальної школи не ходив, жодні курси з малювання не закінчував.

Юнак "підкупила" Сергу цукерками
21.10.2009  
Право вирішити, хто із чотирьох номінантів гідний залишитися в Зірковому домі, - за глядачами. Але, звісно ж, учасники шоу не раз замислювалися над питанням: за кого вони проголосували б самі? Так що сьогодні "фабриканти" ділилися своїми думками.
Користувачі
Новини
Україна сльоза не вірить [24]
Фабрика Суперфінал [12]
Фабрика зірок 3 [19]
Новини та фото [1]
Обговорення фабрикантів [0]
Фото проектів
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0