П`ятниця, 03.05.2024, 21:39Вітаю Вас Гість

Фабрика зірок 3 та Україна сльозам не вірить


Головна » 2010 » Листопад » 8 » Дмитро Каднай підтримує у шоу своїх друзів
18:41
Дмитро Каднай підтримує у шоу своїх друзів
Учасник першої "Фабрики зірок" та "Суперфіналу" заспівав у дуеті з Ганною Сергєєвою

Дмитро Каднай не перший раз виявляється за лаштунками "Україна сльозам не вірить". Співак вже приїжджав раніше - але не для того, щоб виступити, а щоб підтримати свого давнього друга.

- Мы учились вместе с Костей Войтенко в ракетно-космическом техникуме. Он не открывает тайну, но мы его называли Константин "Ракета”. А вместе мы были "Реальными кабанами”, еще до выхода одноименного американского фильма (комедія про четвірку друзів, у якій грає Джон Траволта), - сміючись, розповідає Каднай. - Наш друг-фотограф даже сделал для нас коллаж из афиши этого фильма. Я "был” Траволтой!

А потім Дмитро розповів вже серйозно.

- Классно, когда ты все делаешь на внутренних ощущениях. Профессиональные люди могут в тебе чего-то подправить, но в любом случае ломать человека нельзя, - упевнений Дмитро. - Я считаю, что, если человек что-то чувствует, то он так и должен делать. У Кости все в порядке с этим внутренним чувством. Он очень талантлив.

А от з Ганною Сергєєвою в Кадная багато спільних друзів, і вони навіть були заочно знайомі. Тому, як зізнається екс-"фабрикант", він зрадів, коли довідався про майбутній дует.

- Я был на спектакле у Ани, - розповідає Дмитро. - У нее очень хороший вокал. Когда узнал, что Аня участвует в шоу, решил что теперь буду и ее поддерживать.

Категорія: Україна сльоза не вірить | Переглядів: 1000 | Додав: oskar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Користувачі
Новини
Україна сльоза не вірить [24]
Фабрика Суперфінал [12]
Фабрика зірок 3 [19]
Новини та фото [1]
Обговорення фабрикантів [0]
Фото проектів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0